EBYÜ İliç Dursun Yıldırım MYO/Toplum Gönüllüleri Kulübünün girişimleri ve işbirliği ile EUROPASS tarafından sunulan “Avrupa Standartlarında CV, Niyet Mektubu Hazırlama ve EUROPASS Araçlarıyla Avrupa Fırsatlarına Erişim” etkinliği öğrencilerimizin ilgisiyle gerçekleştirildi. Ulusal Europass Merkezi-Merkezi Yeterlilik Kurumu Proje Uzmanı Sayın Hüdazan YAŞIN tarafından yapılan sunumda, adayların mülakatta dikkat etmesi gereken hususlar ile CV ve niyet mektubu hazırlamanın ana esaslarından bahsedildi. Sayın YAŞIN ayrıca çevrimiçi eğitim platformları, Dışişleri Bakanlığı Ulusal Ajansının sağladığı yurtdışı gençlik programları, gençlerin kendilerini geliştirmelerinin beklenildiği yetenek alanları ve Europass süreçleri gibi konulara da değinmiştir. Söyleşinin moderatörlüğünü EBYÜ İliç Dursun Yıldırım Meslek Yüksekokulu’ndan Sayın Dr. Öğr. Üyesi Evren BUĞA Hocamız yaptı.